Servixo

Hesabınızı silin

Bu sayfa, Servixo hesabınızın silinmesini başlatmak içindir. Mobil uygulama yüklü olmasa da devam edebilirsiniz.

Hesabınız 30 gün sonra kalıcı olarak silinecektir. Bu süre içinde tekrar giriş yaparsanız hesap silme işlemi otomatik olarak iptal edilir. 30 gün boyunca giriş yapmazsanız sürenin sonunda hesabınız kalıcı olarak silinir.

Dükkan servis kayıtları, paylaşılan araç ve işletme verileri hesap silindiğinde otomatik olarak yok edilmez; yalnızca size ait hesap ve kişisel veriler silinir veya anonimleştirilir.

İşlemi başlatmak için Servixo hesabınızla giriş yapmanız ve mevcut şifrenizi doğrulamanız gerekir. Silme isteği yalnızca giriş yaptığınız hesaba uygulanır.

Hesap silme işlemini başlat

Son sahip olduğunuz bir dükkan varsa önce dükkan sahipliğini çözmeniz gerekir. Dükkan kaydı bu akışla kapatılmaz.